Open Water Diver

Jouw eerste duikbrevet opent de deur naar een leven vol avonturen. Na het behalen van deze cursus bij KANA DIVING kun je overal ter wereld duiken. Onder begeleiding van onze professionele stafleden leer je de basis van het duiken met perslucht. Onze cursussen worden gegeven in een rustig tempo met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Kleine groepen en voldoende stafleden zorgen er voor dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Zelfs 1 op 1 indien dit nodig zou zijn om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen.

Kwaliteit van de duikopleiding staat voor ons centraal, op die manier kan je ook tijdens de duikles al genieten van het rust en vrede onder water. Met dit brevet mag je met je buddy tot een max. diepte van 18m gaan.

Deelnamevereisten:

In staat om te zwemmen en medisch geschikt om te duiken

Bijkomende informatie
  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • Inclusief gebruik van duikmaterialen (we raden wel aan om zelf een masker en snorkel aan te schaffen, wij verkopen een basispakket)
  • Inclusief verzekering tijdens de opleiding
  • Inclusief PADI e-learning theoriepakket en logboek
Exclusief
  • Inkomprijs voor indoorduiken (Todi, Nemo … de inkom voor de instructeur wordt gedeeld onder de cursisten)
  • Dagvergunning (put van Ekeren)
  • Inkomprijs voor buitenwaterduiken (indien van toepassing)

 

Bij deze cursus is het mogelijk om enkel het online theoretisch gedeelte bij KANA DIVING te doen en de praktijk in het buitenland, voor meer info  (kanadivingschool@gmail.com)

Junior Open Water Diver

Duikers in de leeftijd van 10-14 jaar behalen het Junior Diver-brevet

Junior Open Water-duikers worden wanneer ze 15 jaar zijn automatisch Open Water-duikers. Op elke vervangende brevetpas of eCard die na het bereiken van de 15 jarige leeftijd wordt aangeschaft, staat automatisch Open Water-duiker ( niet Junior Open Water-duiker).

Wanneer je klaar bent met je Open Water brevet, mag je overal ter wereld duiken tot 18 meter in omstandigheden die gelijkwaardig of beter zijn dan je lesomstandigheden. Maar je bent nog niet klaar met “duiker worden”. Voor veel duiken is namelijk aanvullende training nodig. 

De aansluitende PADI cursus is de Advanced Open Water DiverDeze is volledig gericht op het verbeteren van jouw vaardigheden.